Rengjøring- og bemanningstjenester

på Hønefoss!

10 ÅRS

ERFARING

Tilbud

RENHOLD?

Ta kontakt for en hyggelig prat!

469 11 310

Daglig renhold

Noen har behov for renhold hver dag, andre en til to ganger i uken eller mer. Bruk våre erfaringer til å finne det rette behovet og frekvens for renhold hos deg.

Hovedrengjøring

For et godt innendørs miljø må hovedrengjøring utføres en eller to ganger i året. Hovedrengjøring omfatter en fullstendig rengjøring fra tak til gulv.

Vindupuss

Vinduspuss utført av oss sikrer rene og pene vinduer. Vi leverer fast vinduspuss i våre serviceavtaler slik at vinduer blir pusset jevnlig og helt automatisk.

Skuring og boning

Gulv og trapper som er hyppig besøkt kan bli fort slitt. Vi anbefaler da oppskuring/boning for å beholde en pen overflate, og for å øke levetiden av gulvet.

Flyttevask

Vi tilbyr en grundig flyttevask for tomme boliger eller leiligheter. Vi forstår hvor viktig for deg er å ha eiendommen profesjonelt rengjort og kontrollert, og kan derfor hjelpe deg!

Byggrengjøring

Byggrengjøring handler om å forstå sikkerheten under byggeprosess. Alle våre medarbeidere er høyt kompetente og vil bedre arbeidsforholdene under slike oppdrag.

Vaktmestertjenester

Vi er et firma som utfører vaktmestertjenester for små og store sameier, borettslag, næringsbygg, rekkehus og villaer. Vi utfører alle vaktmestertjenester.

Vikarrenhold

Vi tilbyr vikartjenester innenfor renhold når din bedrifts egne renholdere ikke har muligheten til å utføre jobben.

Dødsbo-tømming

Vi rydder, tømmer og vasker boligen. Vi sorterer alt som skal kastes og resirkuleres, før vi tømmer det på miljøstasjonen.

Bemannings-tjenester

Vi leier ut bemanning til drift av både kantine og sentralbordtjenester.

– en ren fornøyelse

Levert av: Markøren Reklame AS © 2018

Ringerike Renholdsservice AS

Follumveien 100, 3515 HØNEFOSS

469 11 310

post@rsring.no

Følg oss

på facebook

Rengjøring- og

    bemanningstjenester

på Hønefoss!